Over ons

Gebroeders Kok is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en agrarisch werk. Wij werken vanuit zes locaties aan projecten op het gebied van grondverzet, agrarisch loonwerk, cultuurtechniek, natuur- en infrabouw en verticaal transport. Onze projecten bevinden zicht voornamelijk in Noord-Nederland. Tevens voeren we specialistische opdrachten in heel Nederland en daar buiten uit.

Ons bedrijfskenmerk

Al meer dan 70 jaar zoeken wij naar de beste oplossingen voor onze klanten door tijdig te investeren in nieuwe technieken. Hiermee bewaken we dat de efficiëntie van de uit te voeren werkzaamheden hoog blijft. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Bakkeveen. Vanaf deze locatie gelegen op een centraal punt van Noord-Nederland zijn we gegroeid tot een bekende partij binnen ons vakgebied. Vanwege deze groei zijn er door de jaren extra vestigingen geopend.

Onze missie

Binnen de organisatie van Gebroeders Kok is het streven uw vraag zo goed mogelijk in te vullen. In ons vakgebied en specialismen is er een brede vraag in categorieën en uitvoeringen van machines. Door ons divers en goed uitgevoerd machinepark is het mogelijk alle voorkomende werkzaamheden in de infra, cultuurtechniek en agrarische sector uit te voeren. Dit waarborgen wij door ons machinepark continu te monitoren op toepasbaarheid en uitvoering. Onze medewerkers bepalen aan de hand van uw vraag welke machine geschikt zijn om uw project met grote efficiëntie te realiseren. Binnen ons vakgebied heerst een no-nonsense cultuur, dit zien wij ook terug binnen onze organisatie. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en doen hun werk met plezier doordat het geen wat ze doen “hun” vak is. Wij bedienen u dan ook met plezier, plezier voor ons vak!

Onze visie

Gebroeders Kok hecht als familiebedrijf veel waarde aan een persoonlijke, goede en langdurige relatie met klanten en werknemers. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf, één van onze kernwaarden is het dienstbaar opstellen voor u als klant. Van onze medewerkers verwachten wij betrokkenheid en motivatie. Dit maken wij ook kenbaar en beoordelen dit met regelmaat. Wij waarborgen de kwaliteit en duurzaamheid van onze diensten middels de ISO certificering. Al menige jaren zijn wij gecertificeerd en onderhouden ons kwaliteitssysteem dan ook tijdig. Feedback over eventuele verbeterpunten staan wij als organisatie voor open.

Historie

In 1949 is op een boerderij in het Mandefjild (buurtschap binnen Bakkeveen) vader P.P. Kok gestart met het loonbedrijf naast zijn boerderij. Precies 30 jaar later (1979) hebben broers Gerard en Wim Kok het bedrijf overgenomen. Inmiddels is ook de derde generatie actief binnen het familiebedrijf.

Oplossingsgericht

Denk in oplossingen. Een situatie kan worden gezien als een probleem, maar ook als een uitdaging. Elk probleem zien we als een uitdaging. De uitvinder komt verder en niet degene die in de situatie verzandt.

Dienstbaar

Onze klant staat centraal. Wanneer de klant vraagt, dienen wij als organisatie ons zodanig te bewegen dat wij de klant kunnen bedienen.

Ons beleid is afgestemd op het innoveren van producten en concepten. Het continu willen verbeteren is een geïntegreerd onderdeel van ons ondernemerschap, waarbij creativiteit en durf tot vernieuwing de boventoon voeren. Het verminderen van de belasting op het milieu loopt als een rode draad door onze bedrijfsvoering heen.

Betrokken

Gebr. Kok is een hecht familiebedrijf met korte lijnen. Niemand is meer dan een ander. Uiteindelijk moeten we de klus met z’n allen klaren. Samen sta je sterker.

Vakmanschap

Kwaliteit ontstaat door vakmanschap. Bij Gebroeders Kok is het streven om van alle medewerkers vakmensen te maken. Hierdoor kunnen wij onze klanten de gevraagde kwaliteit bieden en het liefst nog iets meer dan dat.

MVO

Omdat de basis van Gebroeders Kok bestaat uit tientallen gezinnen die al jaren dienstbaar zijn aan het bedrijf, is MVO deel van onze identiteit. Als familiebedrijf staan we middenin de lokale samenleving. We bestaan al drie generaties en voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen voor deze en volgende generaties. We kiezen dan ook eerder voor de beste dan voor de snelste oplossing.

Vestigingen

De oorsprong van ons bedrijf ligt in Bakkeveen. Gedreven door samenwerking en ambitie zijn we inmiddels vanuit 6 vestigingen actief. Bekijk hier onze verschillende vestigingen.