Grondverzet

Een groot aandeel van onze werkzaamheden valt onder het kopje grondverzet. Door de omvang van ons hoogwaardige machinepark kunnen wij efficiënt en met grote capaciteit grond voor u verzetten.

Elk project, grondsoort en locatie vraagt om een specifieke inzet. Dit ziet u terug in ons machinepark. We beschikken over graafmachines van één tot 50 ton bedrijfsgewicht, shovels van acht tot 23 ton bedrijfsgewicht. Maar ook diverse soorten dumpers, bulldozers en graders.

Efficiëntie

Een project efficiënt uitvoeren is van grote betekenis voor alle partijen. Dit ziet u niet alleen terug in kostenbesparing. Maar ook de milieubelasting wordt aanzienlijk verminderd.

Efficiëntie creëren wij door de inzet op elkaar af te stemmen. De grote van de graafmachines, wielladers of bulldozers wordt afgestemd op transportmiddelen. Maar ook door in de juiste hulpstukken en maatregelen te voorzien. Zoals kettingbakken en rijplaten.

Bouwkuipen

Met het ontgraven van bouwkuipen hebben wij ruime ervaring. Afhankelijk van de locatie kunnen wij een machine voor u selecteren met bijbehorende graafbak of knijper. Indien nodig kan de grijper verlengd worden tot de benodigde diepte kan worden bereikt. Om de maatvoering te bewaken kunnen wij de machine uitrusten met een GPS-systeem.