• containerverhuur

  • kuipdieplader met rupskraan

  • transport drainage machine semi-dieplader

  • transport en uitleggen rijplaten

  • mest transport

  • fietsbrug hijsen

  • 6×6 met kraan

  • Laden van rijplaten

Transport

Transport behoort ook tot één van onze specialismen. Naast het transport van ons eigen materieel en materiaal worden wij veel ingehuurd door derden. Door onze ruime ervaring in de grondverzet en infra worden kunnen wij u transport correct en zorgvuldig uitvoeren.

Ons wagenpark bestaat uit diverse samengestelde combinaties. Onder andere euro-diepladers, semi-diepladers en bakwagens met aanhanger zijn dagelijks op weg. Naast dieplader transport beschikken wij ook over meerdere knijperauto’s. Deze zijn allemaal voorzien van een laadkraan om op locatie te laden en te lossen.

Ook voor de aanvoer van onze te huren materialen zoals containers, rijplaten, dragline schotten en slootschotten worden onze transportmiddelen veel ingezet.

Ook beschikken we over een vrachtwagen met mestoplegger. Hiermee transporteren wij voor onze agrarische klanten mest naar de gewenste locatie.

Mest
null

Voor de afvoer van uw mest naar hetzij uw percelen of naar een afnemer kunnen wij u van dienst zijn met onze mesttank.  Ook het wegen en bemonsteren kunnen wij voor u verzorgen.

Grond
null

Losgestorte grondstoffen zoals teelaarde, zand, klei en dergelijke kunnen wij voor u transporteren met onze kiepauto’s.

Containervervoer
null

Met onze vrachtwagen voorzien van containersysteem kunnen wij u afzetcontainers leveren. De containers kunnen wij bij u plaatsen voor de afvoer van diverse materialen of afvalstromen.

Rijplaten en schotten
null

De aan- en afvoer van rijplaten en schotten naar projecten behoort tot dagelijks werk. Met een laadkraan voorzien van klem of vacuümnap worden de platen gelegd.

Machines
null

Machines tot 50 ton bedrijfsgewicht kunnen wij voor u transporteren met onze dieplader. Wij beschikken over de benodigde ontheffingen voor exceptioneel transport. Mocht het transport buiten deze ontheffingen vallen dan zorgen wij voor de juiste vergunning.