Tuinaanleg

Zodra de zon weer voor aangename temperaturen zorgt wilt u natuurlijk graag hiervan genieten in uw tuin. Dit slaagt helemaal als uw tuin aangelegd is zoals u dat wenst. Op de juiste plaats een terras waar u kunt zitten en een net gazon waar uw kinderen kunnen voetballen.

Voordat uw tuin naar wens is moet er wat werk verricht worden. Om dit snel en makkelijk te regelen is het goed om machines in te zetten. Wij beschikken over mini, midi en ook grotere machines, voor elke tuin een passende machine. Hiermee kunnen wij beplanting rooien, stronken frezen, uw gazon egaliseren en inzaaien. Ook de aanleg van bestrating in uw tuin kunnen wij verzorgen.

Verwijderen stronken

Het verwijderen van boomstronken kan soms een enorm karwei zijn. Wortels reiken ondergronds tot ver en zorgen dat de stronk muurvast kan zitten. Afhankelijk van de grote kan met de juiste machine de stronk worden gerooid. Niet in alle situaties levert dit het gewenste op. Om grote kraters te voorkomen kunnen wij voor u de stronk frezen. Dit kunnen wij doen met onze tractor en stronkenfrees of mobiele kraan met stronkenfrees.

 

Tuininrichting

Het rooien van de bestaande beplanting of wildgroei kunnen wij een stuk makkelijker maken door de inzet van een graafmachine met grijper. Ook het afgraven van grond en egaliseren kan met de graafmachine uitgevoerd worden.

 

Egaliseren en inzaaien

Uw gazon kunnen wij met onze minitrekkers egaliseren door deze in te zetten in combinatie met een kilverbak. Het inzaaien van de grasmat met het gewenste graszaad kunnen wij ook verzorgen.