bewerkt_DSF6232

Werken bij Gebroeders Kok

Ons succes wordt gevormd door de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. Wie werkt bij Gebroeders Kok kan rekenen op een verantwoordelijke werkgever die investeert in haar medewerkers.

Gebroeders Kok is een groeiende, dynamische organisatie met een kenmerkende bedrijfscultuur. Nuchter denken en doen is waar te nemen in ons handelen. Ons doel is om van onze medewerkers vakmensen te maken, met passie voor hun beroep. Die passie maakt dat zij elke dag weer vakwerk leveren en dagelijks met plezier werken!

 

Voor scholieren en studenten

Ben je op zoek naar een stageplaats? Kijk dan hieronder naar de stageplaatsen. Naast onderstaande stageplaatsen staan wij open voor open sollicitaties. Deze mag je sturen naar personeelszaken@gebroederskok.nl. Voor vragen kan je een e-mail sturen naar personeelszaken@gebroederskok.nl of bellen naar 0516-425010.

Vacatures:

ZZP dienstverlener

Omschrijving:
Doorgaans zijn wij altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste zelfstandige vakmensen.

Uren per week:
in overleg

Locatie:
Projectlocaties verspreid over Noord – Nederland

Stagiair machinist grondverzet

Omschrijving:
Naar aanleiding van een sollicitatie wordt bepaald of er een geschikte leerplaats aangeboden kan worden.

Uren per week:
In overleg wordt bepaald wat wenselijk en nodig is.

Locatie:
Op onze vestigingen en projectlocaties

Onze vakmensen:

Binnen de organisatie van Gebroeders Kok zijn al vele stagiaires doorgegroeid tot volwaardige vakmensen. Ook na de gevolgde vakopleiding worden medewerkers begeleid om kun kennis op peil te houden. Door verscheidenheid aan machines en disciplines binnen de Gebroeders Kok groep zijn er altijd mogelijkheden tot het uitoefenen van verschillende functies.