Sport en recreatie

De aanleg van of reconstructie van sportvelden, gazons, golfbanen en parken kunnen wij voor u uitvoeren. Voor een gazon wat aansluit op het gebruik hoort de juiste opbouw en grasmat. Het verwijderen van de bestaande grasmat of doorfrezen van de bestaande grasmat kunnen wij voor u uitvoeren. De aanleg van drainage voor de afvoer van regenwater en een ook in de regenachtige perioden begaanbaar veld kan ook worden verzorgd. Eventuele verschraling van de bovenlaag indien gewenst kan worden verzorgd door het verdelen van zand over het veld en het vermengen d.m.v. frezen.

Golfbanen

Om een uitdagende en technisch leuke golfbaan te realiseren moet er de nodige grond verzet worden in het vlakke Nederland. De afwerking van de green moet uiterst nauwkeurig gebeuren voor een perfect egale grasmat. Dit kunnen wij voor u verzorgen met onze bulldozer en graafmachines. Meerdere golfbanen in Nederland zijn in profiel gebracht met machines van ons.

 

Parken

Bij parken gaan onze gedachten al snel naar binnenstedelijke parken met mooie vijverpartijen en kronkelende paden. Vaak binnen beperkte ruimte wordt er getracht een zo groen en divers mogelijk recreatie gebied te realiseren. Naast deze vallen er onder de categorie parken ook landgoeden. Vaak omringend om bij bijzondere gebouwen. Zowel parken als landgoeden worden regelmatig aangepast om de gewenste uitstraling en functie te realiseren of te behouden. Voor mooie glooiende velden en aansluitende vijvers bent u bij ons aan het juiste adres.