Slagvaardigheid

Voor infrawerk heeft u aan Gebroeders Kok de juiste partner. Wij kunnen u van dienst zijn met een breed inzetbaar machinepark. Welke wij voorzien van de juiste hulpstukken voor uw project. Wilt u graag weten hoe wij uw project slagvaardig aanpakken? Belt u dan vrijblijvend met onze medewerkers op de infraplanning.

Voortkomend uit de omvang van Gebroeders Kok groep kunnen wij slagvaardig ondersteuning aan u verlenen. Voor het grote, omvangrijke werk beschikken wij over zware productie machines. Maar ook voor profileerwerk bij afronding van een project of voor het ingraven van kabels en leidingen beschikken wij over de juiste machine.

Specialistisch

Binnen de infra zijn er vele specialistische takken. Spoorbouw of waterbouw zijn twee wezenlijk verschillende disciplines. Maar ook wegenbouw en grondverzet hebben verschillende onderdelen.

Voor projecten waar veel hijswerk uitgevoerd moet worden in relatie tot grondverzet kunnen wij u graafmachine leveren welke voorzien zijn van last-moment-beveiliging. Zowel verschillende graafmachines op banden als op rupsonderstel hebben wij voorzien van last-moment-beveiliging.

Voor onze machines beschikken wij over een ruim assortiment hulpstukken. Op basis van klantvraag en eigen innovativiteit worden speciale hulpstukken ingezet. Hierbij kunt u denken aan voor de markt bekende hulpstukken. Maar ook speciaal op maat vervaardigde hulpstukken. Deze worden zowel in eigen huis vervaardigd of door derden op basis van aangeleverd ontwerp.

Wegenbouw

Spoorbouw

Waterbouw

Grondverzet