Wegenbouw

Strak en vlak werk binnen een strakke planning is kenmerkend voor de wegenbouw. Hier is onze organisatie bekend mee. Bij tegenslag moet er worden opgeschaald of de inzet worden aangepast. Door de grote van onze organisatie en onze veelzijdige medewerkers kunnen wij snel en goed hierop anticiperen.

Wij kunnen u van dienst zijn met machines in verschillende klassen. Ook op de kleinere projecten kunnen wij u van dienst zijn. Mini en midi shovels en graafmachines in verschillende bedrijfsgewichten behoren tot ons assortiment.

Om de juiste profielen aan te leggen wordt vaak specialistische apparatuur gebruikt. Hierbij moet u denken aan roterende vlaklasers of afschotlasers met bij behorende machineontvangers. Maar ook Gps-systemen zowel 2D als 3D met 06 correctiestream of in combinatie met een basisstation. Door reeds vele jaren ervaring kunnen wij u adviseren wat voor uw project de juiste methode is om uw project snel en binnen de juiste toleranties uit te voeren.

Verhardingen

Werkzaamheden ten behoeve van ophogingen, funderingen en wegverhardingen kunnen wij volledig voor u uitvoeren. Van het ontgraven van een cunet tot het aanvoeren van funderingsmateriaal zoals zand en menggranulaat. Om funderingen te verdichten leveren wij verdichtingsmachines in verschillende gradaties. Ook het profileren kunnen we verzorgen met shovels, graders of bulldozers. Eventueel voorzien van een levelbak en automatische machine besturing.

Voor het aanleggen van wegverhardingen of wegverbredingen beschikken wij over een side-o-matic. Hiermee kan funderingsmateriaal vanuit de vrachtwagen in een wegverbredingssleuf worden verwerkt.